Artwork voor een crowdfunding project!

Packiejan Design Studio mocht voor dit project artwork verrichten.
Ondernemer Kai Reijnen is in 2010 begonnen met Limburgs Uitje. Hij wilde zijn gasten vermaken en laten kicken door het aanbieden van ultieme uitjes. Daarbij stelde Kai Reijnen zich het doel om ‘dat ene ultieme uitje’ te vinden wat hij zijn gasten kan aanbieden. Een droom die nu misschien werkelijkheid gaat worden! En daar kan jij aan bijdragen!

Dat ene ultieme uitje is namelijk gevonden en heeft de naam Crazy Crasher gekregen. Kai Reijnen vertelt: “Het programma Wipe Out komt al jarenlang op televisie en de gasten van Limburgs Uitje hebben het er regelmatig over hoe vet het zou zijn als hier in de buurt zo’n Wipe Out stormbaan zou liggen. Ik heb me er verder in verdiept en dat heeft me ervan overtuigd dat zo’n stormbaan baan, die we de naam Crazy Crasher hebben gegeven, hét ultieme teamuitje is dat we onze gasten kunnen aanbieden! In de omgeving is nog nergens een stormbaan te vinden.” aldus Kai Reijnen. “Wij willen het betaalbaar aanbieden, zodat de mensen uit deze regio en toeristen niet ver hoeven te reizen voor het vetste teamuitje ooit!”

Maar voordat deze droom daadwerkelijk uitkomt zijn er nog wat stappen te nemen. De realisatie van de Crazy Crasher brengt namelijk nogal wat kosten met zich mee! “Geld dat ik samen met de regio wil gaan verzamelen” vertelt Kai Reijnen.” Iedereen kan meedoen aan de Crazy Crasher actie. Het komt er eigenlijk op neer dat je als vriendengroep, sportteam, familie, personeelsvereniging etc. nu met korting je deelnamebewijs aanschaft. Zodra er voldoende deelnemers zijn kan de baan worden gerealiseerd. Vanaf het moment dat de stormbaan klaar is zijn de deelnamebewijzen geldig en kunnen de deelnemers het vetste uitje ooit beleven!”

Het doel is om de Crazy Crasher per 1 september 2014 in gebruik te nemen. Voor de winterperiode zal dan een geschikte locatie worden gezocht. “Iedereen die het eerste half jaar deelneemt aan Crazy Crasher doet automatisch mee aan de Crazy Crasher game! De tien snelste teams mogen daarna deelnemen aan de Crazy Crasher Finale Game in het voorjaar van 2015.”

Doe snel mee aan Crazy Crasher actie en beleef de ruigste stormbaan van Limburg!

Orginele tekst: www.crazycrasher.nl