Online kunst portfolio

De portfolio website van Dominique van Melick staat online!

Dominique van Melick was bezig met tekenen, schilderen en andere creatieve bezigheden.
Ondanks haar passie voor kunst is ze beroepsmatig toch een andere weg ingeslagen. Dominique heeft psychologie gestudeerd en is momenteel werkzaam als psycholoog. De psyche van de mens heeft haar altijd geboeid, omdat het zo oneindig interessant en mysterieus is. Voor haar bevat kunst deze elementen ook.

Na een lange tijd is Dominique door deze speciale opdracht, weer aan de slag gegaan met haar passie en sindsdien heeft ze het niet meer losgelaten. In het begin heeft ze zich vooral gericht op portretten in een semi-abstracte kleurrijke stijl met realistische en gedetailleerde elementen. Daarna kreeg ze ook opdrachten van mensen die geïnteresseerd waren in landschappen, gebouwen en dieren, geschilderd in ‘Dominique stijl’.

Vele positieve reacties en haar eigen groeiende geluksgevoel zorgde er voor datze sinds haar eerste schilderij iedere vrije minuut gevuld heeft met het schilderen. Inmiddels heeft Dominique zoveel vraag naar schilderijen dat ze niet alleen haar kunst laat zien op exposities maar ook online doormiddel van een site.

Dominique heeft Packiejan Design Studio ingeschakeld voor een logo, visitekaartje, roll up banner en een website.

_port_artbydominique_website2.0-01
Website: www.artbydominique.nl