Packiejan Design Studio ontwierp 2.0 versie vogels van The bird family®.

Vorig jaar in November / december (2013) is Packiejan Design Studio benadert door Ron Tielen van The bird family® om mee te werken aan een product. Het ging dan om het uitwerken van het design van en om het product. Packiejan Design studio werkten ongeveer 3 maanden op locatie in horst in het pand The bird family®. Packiejan Design Studio heeft daar samen met een team hard gewerkt aan The bird family®.The bird family® is een vogel familie met 9 unieke karakters. Deze 9 karakters zijn van te voren al schetsmatig ontworpen door het team exclusief Packiejan. Packiejan ontwierp uiteindelijk de 2.0 versie, tevens ook de laatste versie. De karakters in deze vogelfamilie hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Deze familie leeft in een complete eigen dierenwereld. Aan deze karakters zijn weer producten gekoppeld.

Het assortiment van The bird family® is op dit moment zeer divers en groot. Het assortiment bestaat uit diverse vogelvoeders, voederhuisjes, accessoires, en cadeau artikelen. Duurzaamheid speelt de grootste rol van de producten. Waar mogelijk maakt The bird family® gebruik van regionale rest,- en bijproducten die ze verwerken tot hoogwaardige en functionele producten.

The bird family® is voor iedereen. Met de producten en bijbehorende activiteiten van The bird family® kunnen (groot)ouders en (klein)kinderen genieten van vogels in de tuin. Door samen aan de slag te gaan met leuke doe-activiteiten, weetjes te ontdekken en leerzame spelletjes te spelen komen kinderen op een ongedwongen manier dichter bij vogels en de natuur.

Maar er is ook aan de kinderen gedacht. Samen met The bird family® leren kinderen op een leuke en vrolijke manier vogels en de natuur te ontdekken. The bird family® biedt voor kinderen vele uitdagende binnen- en buitenactiviteiten, zoals het bakken van een vogelcake, het maken van een vogelhuisje of het spelen van een leuk en leerzaam memory spel.

Packiejan ontwierp onder andere ook mee aan de eerste website (1.0 versie) van www.thebirdfamily.nl. Met name bewegende effecten en andere animaties. Inmiddels heeft de Designer van nu, de website (2.0 versie) geüpgraded en veranderd tot een goed werkende website met een eigen webshop. Chapeau van de Designer!

Meer informatie over The bird family® op www.thebirdfamily.nl

Originele tekst: (deels) afkomstig van www.thebirdfamily.nl