‘t Winkelke kleding en textiel vernieuwd en online!

Al bijna 30 jaar kunt u bij ’t Winkelke in Baarlo terecht voor leuke en betaalbare kleding. Begin april is er gekozen om de winkel van binnen in een nieuw jasje te steken, waardoor de winkel nu een vernieuwde uitstraling heeft.

Al bijna 30 jaar runnen Huub en Antoinette Lucker ’t Winkelke, waar leuke kleding voor het hele gezin centraal staat. Het begon met 15 m2, maar inmiddels beslaat het winkeloppervlak uit 160 m2. Op elke vierkante meter wordt de gedachte van ’t Winkelke naar voren gebracht:

goede kwaliteit voor een leuke prijs. Het ruime assortiment, dat iedere twee weken wordt vernieuwd, bestaat voornamelijk uit kleding en textiel (beddengoed, handdoeken, e.a.) die ook aangeboden wordt bij Nederlands grootste internetwarenhuizen. De kwaliteit is hetzelfde, maar de prijzen zijn veel voordeliger.

Enkele andere merken die vast in ons assortiment zitten zijn Brams-Paris, New Star Jeans, GMC, New-Star, Zhenzi, Brandtex, Kids Up, Dirkje Ten Cate en Beeren ondergoed.

Afgelopen jaren hebben Huub en Antoinette geleerd dat klanten veel waarde hechten aan klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid. Deze twee aspecten staan dan ook al jaren centraal en dat kunt u meteen voelen wanneer u de winkel binnen stapt. Kortom, kom eens een kijkje nemen bij ’t Winkelke op de Wilhelminastraat 19a te Baarlo en laat u verrassen door het veelzijdige en vooral betaalbare aanbod.

Kijk ook eens op de website www.winkelke.nl of op www. facebook.com/winkelke voor meer informatie over het assortiment, cadeaubonnen en de openingstijden.

Originele tekst: Peel & Maas nieuws | Op den baum

Packiejan Design Studio verzorgde onder meer het artwork van de huisstijl en de website.

t_winkelke_corporate_identityBest Wordpress Popup Plugin